Volkswagen Personbilar

Sedan starten 2004 har Bee arbetat med Volkswagen Personbilar i Sverige. Uppdraget har varit att spegla Volkswagens snabba utveckling på marknaden under dessa år. Förutom produktionen av Volkswagen magasin arbetar Bee även med nyhetsbrev, pressreleaser och filmproduktion åt Volkswagen.

Sedan 2004 har Volkswagens varumärke och bilprogram utvecklats enormt. Volkswagens personbilar finns numera i alla segment, från miljöbilen e-Up! över SUVen Tiguan till superbilen XL1.

Trovärdigt och underhållande magasin

Under alla dessa år har Bee producerat Volkswagen magasin som med jämna mellanrum uppgraderats till vad den är i dag – ett trovärdigt och underhållande magasin som speglar Volkswagens stora kunskap och kärlek till bilar samt märkets breda modellprogram.

En biltidning som sticker ut

När Bee började arbeta med tidningen 2004 hette den Volkswagen Forum och hade ett omfång på 56 sidor. I dag har Volkswagen magasin 84-100 sidor och är en biltidning som sticker ut bland andra.

Förutom Volkswagen magasin gör Bee även till exempel film, nyhetsbrev och olika tryckta specialutgåvor åt Volkswagen Personbilar.

Årets sista nummer av Volkswagen magasin bjuder bland annat på Kalla.