Volkswagen Personbilar

Hela 16 härliga år samarbetade Bee med Volkswagen, 2004 till 2020. Uppdraget var att spegla Volkswagens snabba utveckling på marknaden under dessa år. Förutom produktionen av Volkswagen magasin arbetade Bee även med nyhetsbrev, pressreleaser och filmproduktion åt Volkswagen.

Sedan 2004 har Volkswagens varumärke och bilprogram utvecklats enormt. Volkswagens personbilar finns numera i alla segment, från miljöbilen e-Up! över SUVen Tiguan till superbilen XL1. Och fortsättning följer, sedan flera år med elbilsfokus.

Hösten 2019 gjorde Bee det sista numret av Volkswagen magasin som då också gjorde om helt och hållet, både i form och upplevelse. Och vi tycker det blev det bästa numret någonsin.

Sista numret av Volkswagen magasin i Bees regi kom ut hösten 2019. Helt nytt i allt. Och det finaste Volkswagen magasin någonsin.

Från 2020 upphörde det 15 år långa samarbetet mellan Volkswagen och Bee.

Trovärdigt i tryckt och digital form

Under alla dessa år har Bee producerat content för Volkswagen, både i tryckt och digital form. Volkswagen magasin har vi med jämna mellanrum uppgraderat till vad den är i dag – ett trovärdigt och underhållande magasin som speglar Volkswagens stora kunskap och kärlek till bilar samt märkets breda modellprogram.

En biltidning som sticker ut

När Bee började arbeta med tidningen 2004 hette den Volkswagen Forum och hade ett omfång på 56 sidor. I dag har Volkswagen magasin 84-100 sidor och är en biltidning som sticker ut bland andra.

Förutom Volkswagen magasin gjorde Bee även bland annat film, nyhetsbrev och olika tryckta specialutgåvor åt Volkswagen Personbilar.