Portfolio

Audi Sverige

Bee samarbetade med Audi Sverige i över tio år. Genom åren har uppdraget varit detsamma: att skapa lojala Audikunder och öka kännedomen om Audis varumärke med devisen ”Försprång genom teknik” (”Vorsprung durch Technik”). Förutom Audi magasin arbetade Bee även med film och nyhetsbrev åt Audi Sverige.

Läs mer om Audi

Volkswagen Personbilar

Hela 16 härliga år samarbetade Bee med Volkswagen, 2004 till 2020. Uppdraget var att spegla Volkswagens snabba utveckling på marknaden under dessa år. Förutom produktionen av Volkswagen magasin arbetade Bee även med nyhetsbrev, pressreleaser och filmproduktion åt Volkswagen.

Läs mer om Volkswagen

KMK

När Kungliga Motorbåt Klubben till slut efter många års prövning tog beslut om totalrenovering av klubbhuset på Strandvägen 56, innebar det en rad oförutsedda konsekvenser. För att informera sina medlemmar gav KMK Bee Production i uppdrag att utforma en broschyr om arbetet.

Läs mer om KMK

Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield är en av Sveriges största kommersiella fastighetsmäklare- och utvecklare. När företaget arrangerade ett välbesökt frukostseminarium om världsekonomin i stort och fastighetsbranschen i synnerhet, var Fredrik Reinfeldt huvudtalare. Bee dokumenterade seminariet i ett filmreferat.

Läs mer om Cushman & Wakefield

Verkstadsjobb.se

Ska man ligga i framkant vad gäller service vill man ha de vassaste serviceteknikerna och service-rådgivarna. Därför har Volkswagen Group startat verkstadsjobb.se för att locka till sig de bästa serviceteknikerna som precis har gått en verkstadsutbildning. Under sitt uppdrag för Volkswagen Sverige hjälpte Bee till med content i form av artiklar och filmer.

Läs mer om verkstadsjobb.se

Skogssällskapet

I cirka tio hade Bee uppdrag att producera Skogssällskapets tidning Skogsvärden. Från början var uppdraget att göra om Skogsvärden till en renodlad B2B-tidning om skog och skogens affärer. Numera är Skogsvärden en viktig kommunikationskanal till Skogssällskapets målgrupp: mindre och medelstora skogsägare, både privata och offentliga.

Läs mer om Skogssällskapet