Portfolio

Audi Sverige

Bee har samarbetat med Audi Sverige i över tio år. Genom åren har uppdraget varit detsamma: att skapa lojala Audikunder och öka kännedomen om Audis varumärke med devisen ”Försprång genom teknik” (”Vorsprung durch Technik”). Förutom Audi magasin arbetar Bee även med film och nyhetsbrev åt Audi Sverige.

Läs mer om Audi

Volkswagen Personbilar

Sedan starten 2004 har Bee arbetat med Volkswagen Personbilar i Sverige. Uppdraget har varit att spegla Volkswagens snabba utveckling på marknaden under dessa år. Förutom produktionen av Volkswagen magasin arbetar Bee även med nyhetsbrev, pressreleaser och filmproduktion åt Volkswagen.

Läs mer om Volkswagen

KMK

När Kungliga Motorbåt Klubben till slut efter många års prövning tog beslut om totalrenovering av klubbhuset på Strandvägen 56, innebar det en rad oförutsedda konsekvenser. För att informera sina medlemmar gav KMK Bee Production i uppdrag att utforma en broschyr om arbetet.

Läs mer om KMK

Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield är en av Sveriges största kommersiella fastighetsmäklare- och utvecklare. När företaget arrangerade ett välbesökt frukostseminarium om världsekonomin i stort och fastighetsbranschen i synnerhet, var Fredrik Reinfeldt huvudtalare. Bee dokumenterade seminariet i ett filmreferat.

Läs mer om Cushman & Wakefield

Verkstadsjobb.se

Ska man ligga i framkant vad gäller service vill man ha de vassaste serviceteknikerna och service-rådgivarna. Därför har Volkswagen Group startat verkstadsjobb.se för att locka till sig de bästa serviceteknikerna som precis har gått en verkstadsutbildning. Bee hjälper till med content i form av artiklar och filmer.

Läs mer om verkstadsjobb.se