Om Bee

Riktig content – sedan 2004. Rätt genomförd content bygger långvariga relationer, stärker varumärken och skapar fler och bättre affärer. Professionalism och trovärdighet är våra ledord.

Bee Production kallas för Bee och startade 2004 och har sedan dess arbetat aktivt för att sprida contentbranschens budskap i Sverige, bland annat genom arbete i branschorganisationen Swedish Content Agencies styrelse. Vi har under alla år haft en trygg och stabil ekonomi, i dag är vi AAA-rankade.

Vi arbetar med content i olika medier och för företag och organisationer i olika branscher.

Hög kvalitet

Vi arbetar med högkvalitativa och effektiva uppdrag för våra uppdragsgivare. Från ax till limpa. De flesta av våra samarbeten sträcker sig över många år. Vi tycker att det säger en del om oss och vilka vi är.

Trovärdighet genomsyrar allt

Trovärdighet är den röda tråden genom all vår content.

För att lyckas tar vi hjälp av vår breda journalistiska erfarenhet från magasin, nyhetstidningar, digitala medier, radio och tv. Content på riktigt bygger på de tre journalistiska utgångspunkter: sant, intressant och relevant. Riktig content är dessutom engagerande.

Alla contentuppdrag är viktiga

Vi är ett mindre bolag där alla uppdrag är lika viktiga. Oavsett storlek.

Hos oss kan du känna dig trygg med att du får högsta kvalitet, den både du och vi kräver av oss.

Bee-effekten gör allt så mycket bättre

Dessutom ser vi till att ha roligt på vägen. Att ha roligt ökar kreativiteten och leder till ännu bättre jobb. Och när resultatet blir bra blir jobbet ännu roligare.

Det är det vi kallar för Bee-effekten.

Hör av dig så berättar vi mer om oss. Kanske bjuder vi dessutom på lite honung.

webb_bee_honey_3201