Nyheter

"Det var bara en halvtimme sedan en vänlig man med tre generade barn i varierande höjd, på besök från Argentina, stod på tröskeln och ville prata biodling och vilka metoder vi förespråkade." I Bee Productions kontor i city sker det redaktionella arbetet. Det verkliga surret, det står dock Bees riktiga bin för - på Kungliga Operans tak. Foto: Wikimedia Commons

7 juni, 2017

Allt består inte av honung allena

”Det knackar försiktigt på ytterdörren. Tystnad. Lite hårdare en gång till. Det skymtar två nyfikna ansikten genom det stora skyltfönstret ut mot gatan.”

”Jag förklarar att Bee Production är namnet på företaget och att vi gör content marketing. Detta svenska begrepp på engelska är dessvärre inte mycket tydligare för en engelsktalande. Det blir i alla fall någorlunda klart att vi inte producerar honung, att vi äger bikupor på Operans tak för att bin är hotade och viktiga för oss alla.”

I Bee Productions kontor i city sker det redaktionella arbetet. Det verkliga surret står dock Bees egna, riktiga bin för – på Kungliga Operans tak.

Bee Productions Eva Brandsma bjuder på en reflektion i Swedish Content Agencies blogg (5/6). Swedish Content Agencies är Sveriges branschorganisation för redaktionell kommunikation. Bee Production är en av de 29 företagsmedlemmarna.

I bild: Kungliga Operan, där Bees bikupor finns. Foto: Wikimedia Commons.

Läs hela Eva Brandsmas spaning på Swedish Content Agencies här.

Vad säger våra kunder?
"Vi har haft ett långvarigt samarbete med Bee och har varit mycket nöjda under alla år."

Marcus Thomasfolk, informationschef, Volkswagen Group Sverige

"Bee är lyhörda för våra önskemål och förslag - vi känner oss som en viktig kund."

Lotta Möller, forskning- och anslagschef, Skogssällskapet

"Bee är alltid professionella och lyckas fånga rätt tonalitet för vårt varumärke kopplat till kundtidning och nyhetsbrev."

Marcus Thomasfolk, informationschef, Volkswagen Group Sverige

"Med Bee känner vi oss helt trygga med att tidplan och andra planer kommer att följas."

Lotta Möller, forsknings- och anslagschef, Skogssällskapet

"Vi upplever att samarbetet med Bee präglas av smidighet och förståelse för kundens behov."

Marcus Thomasfolk, informationschef, Volkswagen Group Sverige

"Bee är duktiga på att producera content, både print och digitalt för bilbranschen. De har en bredd och kan vår verksamhet, där de lyfter fram både teknik och människa på ett begripligt och attraktivt sätt."

Nisse Simonsson, marknadschef, Volkswagen Group Service

Bakom kulisserna